تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان (نورپردازی نما) شامل انواع پروژکتور ال ای دی و SMD، انواع وال واشرها و انواع چراغ دفنی ، چمنی و یا استخری می باشد. 

نورپردازی نمای ساختمان تجهیزات 1

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”ادامه مطالعه” collapse_text=”کمینه کردن اطلاعات” ]

سابقه نورپردازی به سال ها قبل بازمی گردد که نورپردازی تنها برای مجسمه ها و مکان های مذهبی و مهم انجام می گرفت. اما این روزها نورپردازی نمای ساختمان به یکی از موارد مهم در طراحی ساختمان تبدیل شده است که مهندسان طراح سعی دارند با ارائه روش های جدید و جذاب ساختمانی در نهایت زیبایی طراحی کنند. نورپردازی نمای ساختمان باعث شکوه و زیباتر شدن بنا شده و می تواند کلی و یا روی بخش های خاصی از ساختمان انجام شود. در ادامه شما را با حالات و روش های نورپردازی نمای ساختمان بیشتر آشنا می کنیم.

 

انتخاب روش های نورپردازی نمای ساختمان:

انتخاب روش های نورپردازی به نظر و سلیقه طراح و هدف آن وابسته است. گاهی شما با استفاده از نورپردازی می خواهید بر بخش های خاصی از نما تاکید کنید تا بیشتر به چشم بیاید و یا با نورپردازی کل می خواهید تمام ساختمان از بیرون مانند یک قصر بدرخشد، گاهی نیز هدف اصلیتان از نورپردازی پنهان کردن عیب های احتمالی ساختمان باشد. بنابراین در گام اول طراحی نورپردازی ساختمان باید هدف خود از نورپردازی را بدانید.

 روش های مختلف نورپردازی ساختمان:

نورپردازی نقطه ای:

یکی از روش های نورپردازی نمای ساختمان، نورپردازی نقطه ای است که با قرار دادن لامپ در قسمت های مختلف ساختمان، روشنایی به صورت نقطه ای و غیر پیوسته خواهد بود. می توان از لامپ های یکسان یا لامپ هایی متفاوت از نظر شدت نور و رنگ استفاده کرد.

  نورپردازی نمای ساختمان 10

نورپردازی مخفی:

در نورپردازی مخفی که یکی از رایج ترین روش های نورپردازی نمای ساختمان است، منبع نور از بیرون دیده نمی شود و تنها پرتوهای نوری و اثرات آن روی ساختمان خودنمایی می کند. در این روش نورپردازی که معمولا از بیرون یکنواخت دیده می شود،  لامپ ها را در قسمت های مخصوص قرار می دهند که قابل رویت نیستند.

نورپردازی نمای ساختمان 9

 

نورپردازی تاکیدی و یا منطقه ای:

این نوع از روش های نورپردازی نمای ساختمان همانطور که از اسمش هم پیداست برای تاکید کردن بر بخش های خاصی از ساختمان به کار می رود. معمولا در ساختمان های بزرگ این تاکید را روی ستون های بلند، پنجره ها و بالکن ها قرار می دهند و از لامپ هایی با نور کم یا متوسط برای نورپردازی استفاده می کنند.

 نورپردازی نمای ساختمان 8

نورپردازی پس زمینه:

یکی دیگر از روش های نورپردازی نمای ساختمان که بیشتر در سالن های سینمایی به کار می رود، نورپردازی به روش پس زمینه است. در این روش شما تمام نمای ساختمان را با استفاده از نورهایی جزئی و ضعیف از پس زمینه تاریک خود در شب جدا می کنید و یک یا چند چراغ پر نورتر را برای زیباتر شدن نمای ساختمان به کار می برید.

 نورپردازی نمای ساختمان 7

نورپردازی یکدست:

یکی دیگر از روش های نورپردازی نمای ساختمان، نورپردازی یکدست است که باعث می شود تمام قسمت های بیرونی ساختمان به شکل یکنواخت، یکپارچه و یکسانی از دور دیده شوند. معمولا در این روش نورپردازی لامپ های روشنایی را گوشه ها قرار می دهند.

نورپردازی نمای ساختمان 6نورپردازی نمای ساختمان خشن:

یکی دیگر از جذاب ترین و متفاوت ترین روش های نورپردازی نمای ساختمان، نورپردازی خشن است که مانند نورپردازی تاکیدی برای نشان دادن و تاکید بخش های خاصی از نما به کار می رود. اما تفاوت این نوع نورپردازی با روش تاکیدی آن است که چیزی که قصد تاکید و نشان دادن آن را داریم اجزا ریزتر مانند بافت های کوچک و سطوح مختلف است.

 نورپردازی نمای ساختمان خشن 5

نورپردازی نمای ساختمان از زمین:

در نورپردازی نمای ساختمان از پایین منابع نور در تراس و یا حتی زمین قرار می گیرند. این روش نورپردازی باعث می شود ساختمان شما در شب نمای بسیار متفاوت و زیبای داشته باشد. برای نورپردازی نمای ساختمان به این روش نیاز دارید از لامپ هایی با میزان روشنایی بیشتر استفاده کنید، البته با افزایش ارتفاع و تعداد طبقات بهتر است از شدت نور کاسته شود.

نورپردازی نمای ساختمان2نورپردازی نمای ساختمان پر زرق و برق:

اگر دوست دارید ساختمانتان در شی بسیار چشمگیر و زیبا دیده شود می توانید از نورپردازی نمای ساختمان پر زرق و برق استفاده کنید. معمولا این روش برای ساختمان های تجاری و مراکز فروش استفاده می شود اما به کارگیری آن برای ساختمان های مسکونی نیز خالی از لطف نیست. استفاده از چراغ های رنگی و تک رنگ با شدت های مختلف در بخش های نمای بیرونی ساختمان باعث می شود هنگام شب ساختمان شما بسیار پرزرق و برق دیده شود.

 نورپردازی نمای ساختمان 1

نورپردازی نمای ساختمان با استفاده از منبع درونی:

یکی از روش های نورپردازی نمای ساختمان که در معماری مدرن بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، نورپردازی با استفاده از  منبع نور درون ساختمان است. در این حالت باید از عناصری مانند شیشه که شفاف بوده و می توانند نور را به بیرون انتقال دهند استفاده شود. در نورپردازی به این شیوه نیز عنصر شفاف می تواند تمام نمای بیرونی ساختمان و یا تنها بخشی از آن باشد.

نورپردازی نمای ساختمان 3

 

نورپردازی نمای ساختمان با نئون انعطاف پذیر:

یکی دیگر از تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان استفاده از نئون فلکس می باشد. در این روش از نورپردازی نمای ساختمان، طراح سعی دارد با نشان دادن مرز بین بخش های مختلف ساختمان ظاهری زیبا و مدرن به ساختمان بدهد و کاری کند که ساختمان از دور مانند یک طرح سه بعدی به چشم بیاید. در این روش از ریسه های LED پلاستیکی ضد آب برای منابع روشنایی استفاده می شود.

نورپردازی نمای ساختمان 4

[/bg_collapse]

نورپردازی نما طراحی و مشاوره
[vc_row][vc_column width=”1/4″][sliding_box image=”4145″ title=”چراغ استخری” link=”https://sabalight.com/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D9%81%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][sliding_box image=”4148″ title=”چراغ دفنی” link=”https://sabalight.com/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%BA-%D8%AF%D9%81%D9%86%DB%8C-led/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][sliding_box image=”4153″ title=”وال واشر” link=”https://sabalight.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C/%D8%AA%D8%AC%D9%87%DB%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AA-%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C/%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4%D8%B1-led/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][sliding_box image=”4146″ title=”پروژکتور LED” link=”https://sabalight.com/%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-led/”][/vc_column][/vc_row]
Visited 14,779 times, 1 visit(s) today